Velkommen til oss!

Vi er en familie på fire som har ett lite oppdrett av Hellig Birma, foreløpig har vi hatt ett kull, men vi håper det blir flere!

Vår reise inn i verden med kattemiljøet begynte med EP (N) Bantai's Nino i 2001, en brunmasket birma med verdens sterkeste personlighet! 

Istedenfor katteoppdrett så ble det nye familie medlemmer på to bein, og vi tok en pause fra hobbyen mens Nino var den perfekte barnevakt!

Men alt kommer til en slutt og etter 16 år så måtte vi la Nino slippe da helsen ikke lenger holdt. Da måtte vi på jakt etter nye medlemmer av familien, og nå begynte reisen mot å bli oppdrettere på ordentlig!

Vårt oppdrett er av den lille typen, nå med to hunnkatter og en kastert hannkatt.  Det vil si at vi ikke har kull ofte, men når det skjer så vil vi gjerne skape en relasjon med interesserte før vi velger den katten som kan passe nettopp for deg! 

Helen, sjefsoppdretter, er medlem i Adelkatten og vi følger NRRs regelverk for oppdrett. I tillegg vil alle våre avlsdyr være blodtype testet og scannet for HCM før det er aktuelt å bruke de videre.

Vi holder til i Ottestad, med utsikt over Mjøsa og solceller på taket!